maandag 22 februari 2010

Op goede weg!

Een voetbalwedstrijd?

Na een overwinning in Doomkerke, een inhaalmatch, staan we op een gedeelde vijfde stek!  Met het doel voor ogen 'beter doen dan vorig jaar' is dit alvast mooi.  We zijn al enkele wedstrijden beter aan het presteren en dit is een mooie beloning.  We gaan er verder met volle moed tegenaan en hopen dat er komende weken meer gevoetbald wordt dan in Doomkerke.
Een slecht plein, slechte weersomstandigheden en een slechte tegenstander, we wisten dat het toch moeilijk zou worden.  Er werd niet gebikkeld, maar wel nagetrapt dat het niet meer mooi was.  We kwamen verdiend op voorsprong na een mooie actie, die Diego afrondde.   Door wat laksheid bij een corner kwam Doomkerke op gelijke hoogte.  Toen werd er een kwartier niet gevoetbald, maar gezaagd...Een tiental minuten voor de rust kregen we een penalty die helaas niet werd omgezet.  Toch konden we net voor de rust nog juichen en stonden de bordjes op 1-2.  In de tweede helft kwam SKD rustiger uit de kleedkamer en dit zette zich om in een mooier resultaat.  We wonnen 2-5, maar hopen echt om geen zo'n wedstrijden meer te moeten spelen.  Volgende week Ruiselede!